Afbeelding invoegen  

Dokter en dermatoloog, Dr Renaud heeft zijn hele leven gewijd aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen – in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal. 

De natuur is van iedereen, maar sommige maken er beter gebruik van dan andere.

Dr Renaud is één van diegene die in staat was er het beste uit te halen en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteiten effectiviteit.

Dit is geen ongetemde natuur, maar een sterke, krachtige ,geconcentreerde natuur, waaraan jaar na jaar wordt gewerkt om zijn effecten te blijven verhogen

Sinds 70 jaar, trouw aan het merk van de dermatoloog, blijven de laboratoires Dr Renaud experten in het omzetten van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten om ze aan te passen aan de verschillende noden van de huid.

Het is in een instituut dat vrouwen voor het eerst professionele verzorgingen op basis van vruchten en bloemen ontdekt hebben.

De schitterende framboos, de vlezige abrikoos, de mysterieuze iris, de rustgevende kamille… door de ingrediënten met gezond verstand uit te kiezen, onophoudelijk te werken met de eigenschappen van deze zo mooie en smakelijke planten, hun waarde te verhogen met kostbare patenten om hun prestaties op te voeren. 

Dit pioniersmerk in de natuurlijke cosmetica, met een luisterend oor voor vrouwen en de behoeften van hun huid, kwam de voorbije tientallen jaren tot hoogstaande producten en deelde deze op in eenvoudige te begrijpen en te gebruiken productlijnen. 

Overvloedige en toegankelijke natuurlijke verzorging.

Natuurlijke verzorging in kabine waar je met de glimlach buitenkomt. 

Elke dag opnieuw natuurlijke verzorging thuis, met plezier. 

 

 Verloop van een gelaatsverzorging:

- de huid wordt gereinigd: oppervlaktereiniging, dieptereiniging (peeling) en vapozone- onzuiverheden worden verwijderd (zwarte puntjes)
- epilatie van de wenkbrauwen is inbegrepen in de verzorging. Wenst u een extra epilatie (bovenlip, kin, wangen) gelieve dit te melden wanneer u een  
  afspraak maakt
- massage
- aanbrengen van sérum en masker aangepast aan de conditie van de huid
- dagcrème
 
 
 
Een antwoord op elke behoefte:
 
*Hydraterende verzorging met Framboos*
€75
 

De framboos is één van de meest gulzige en verfrissende rode bessen! We houden van de pittige zoete smaak die doet denken aan de zomer… Een waar genot voor de huid!

Het extract werd gekozen om zijn kalmerende en verfrissende eigenschappen. De framboos, rijk aan water, bevat ook natuurlijke koolhydraten (cellulose, glucose, fructose, pectine) mineralen zoals calcium, magnesium en kalium, fruitzuren (citroenzuur, appelzuur,…) en tannine. 
 
*Rustgevende verzorging met kamille*
€75
 
Kamille is erkend voor haar rustbrengende en verzachtende eigenschappen. Er zit een kostbaar actief element in: Azuleen. 
Wordt bijzonder aanbevolen voor delicate of brozere huid, om zachter te maken en tot rust te brengen.

 


 
 
*Zuiverende verzorging met Limoen*
€75

Van nature rijk aan fruitzuur. Traditioneel wordt deze citroen gebruikt om de huid te reinigen. Dankzij haar hoog gehalte aan vitamine C zorgt haar verhelderende werking voor een eenvormige gelaatskleur zodat je aangezicht straalt van schoonheid. Ze sluit de poriën dankzij haar samentrekkend vermogen.


 
*Eclat Carotte verzorging*
€75

Het "healthy look” ingrediënt, de wortel is een natuurlijke bron van schoonheid. Rijk aan vitaminen (B1, B2 en C) en minerale zouten (calcium, magnesium, kalium, mangaan, fosfor en ijzer), het bevat een kostbare substantie: β-caroteen. Dit schoonheidsvitamine versterkt de natuurlijke afweer door de neutralisatie van vrije radicalen en het verfraait de teint. 

 
 
 
*Acacia honing voedende verzorging*
 €70
 
Uitstekende hydraterend , honing uit Acacia bloemen, dankt zijn voordelen aan de rijkdom in glucose en fructose, twee suikers die de hechting van de watermoleculen in de epidermis vergemakkelijken. De polysachariden die aanwezig zijn in de honing van Acacia bloemen, blijven op het huidoppervlak en fungeren als hydraterend en filmvormend middel. Resultaat: de huid is zacht en gehydrateerd. Dankzij de aanwezigheid van de vitamines C en E, fenolische verbindingen en flavonoïden, vier krachtige antioxidanten,  is de huid beschermd tegen externe agressies en vroegtijdige veroudering.

 
*Stimulerende & gladstrijkende verzorging Mimosa*
€75

 Mimosa, een symbolische bloem die de lengte van de dagen en de komst van de lente aankondigt

Om de 1ste rimpels aan te pakken, de huid te beschermen tegen externe agressoren,  ze te hydrateren en haar weer al haar vitale energie te geven.

 

 


 `
 
  

*Liftende verzorging met Iris*                              €80

Een statige bloem van een zelden gezien schoonheid! 

Dokter Renaud koos voor een Iris extract dat verjongend werkt. Die actieve principe werkt in op de aantasting van de proteïnen (Collageen, elastieke) die de huid vorm geven, en helpt zo om de kwaliteit van de lederhuid in stand te houden. Ook is aangetoond dat het kwaliteit van de verbinding tussen leder- en opperhuid behoudt door de synthese van de proteïne waaruit deze bestaat, te stimuleren. Zo verzacht het de rimpels en houdt het de tonus en elasticiteit van de huid.