*Manicure* 
€20

Omvat het knippen / vijlen van de nagels, weken en verwijderen van de nagelriemen en er wort afgesloten met een nagelriemolie en handcrème


 
*Spa manicure* 
€35

Omvat het knippen / vijlen van de nagels, weken en verwijderen van de nagelriemen. gevolgd door een handpeeling om de resterende dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt een vochtinbrengend handmasker aangebracht en sluiten we af met een handmassage. 


  
 
*Manicure met crème parafine* 
€45
 
Zeer aangename, ontspannende verzorging met onmiddellijk voelbare resultaten. De warme paraffine stimuleert de bloedsomloop, opent de poriën en sluit de bestanddelen van de collageen Elastieke Plus in.
Omvat het knippen / vijlen van de nagels, weken en verwijderen van de nagelriemen. gevolgd door een handpeeling om de resterende dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt er collageen crème aangebracht met daarbovenop een laag crème paraffine. De handen gaan gedurende 10 a 15 minuten in thermische handschoenen en er wordt afgesloten met een handmassage. 
 
*Gelish* 
€36 - €39

Omvat het knippen / vijlen van de nagels, verwijderen van de nagelriemen. Keuze uit verschillende kleuren semi-permanente nagellak.